Kerstman huren

Kerstman huren voor uw bedrijfsfeest

Santafun uit den Bosch verzorgt optredens van de Kerstman en zijn Kerstelf op uw bedrijfsfeest voor bijvoorbeeld het uitdelen van de Kerstpakketten of kadootjes.

U kunt een Kerstman huren voor heel Nederland en België in de weekenden na 6 december t/m 31 januari en uiteraard op 1e en 2e Kerstdag. In overleg met u maken wij een programma op maat om het bezoek van de Kerstman tot een succes te maken.

Kerstman bezoek boeken


Kerstman huren mogelijkheden

Kerstfeest bij bedrijven-- Vanaf € 350,-

Kerstman huren voor bedrijfsfeest De Kerstman en zijn Kerstelf bezoeken graag uw bedrijfsfeest. De kinderen van uw werknemers staan al te wachten om de Kerstman en wanneer hij arriveert kan het feest uiteraard beginnen. De Kerstman praat wat met de kinderen voordat de kadootjes worden overhandigd. Wanneer de kidneren de kadootjes hebben ontvangen worden deze gezamelijk uitgepakt. Uiteraard is er gelegenheid tot het maken van foto's.

Totale Tijdsduur: Nader over een te komen.
Prijs is excl. eventuele reiskosten en excl. 6% btw.

KERSTMAN INHUREN  CONTACT OPNEMEN

Kerstgeschenken Express -- Vanaf € 550,-

Kerstman huren voor bezorgen van relatiegeschenkenDe Kerstman en zijn Kerstelf bezorgen voor u uw relatiegeschenken. Zij zorgen voor de aflevering van het relatiegeschenk bij de juiste persoon en uiteraard een onvergetelijke indruk.

De Kerstman en zijn Elf bezorgen in geheel Nederland, uiteraard bestaat de mogelijkheid voor het nemen van foto's en publiciteitsacties.

Totale Tijdsduur: nader overeen te komen.
Prijs is excl. eventuele reiskosten en excl. 6% btw.

KERSTMAN INHUREN  CONTACT OPNEMEN

Kerstman huren voor overige bezoeken

Kerstman huren voor overige bezoekenWij kunnen ons voorstellen dat u al iets in gedachten heeft of dat u voor een andere gelegenheid of programma een Kerstman wilt huren. Geen enkel probleem!

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

CONTACT OPNEMEN