Kerstman huren

Kerstman huren voor uw intocht

Santafun uit den Bosch verzorgt bezoeken van de Kerstman en zijn Kerstelf aan uw intocht voor bijvoorbeeld het uitdelen van kleine kerstgeschenken of voor een heuse fotosessie.

Het huren van dé Kerstman kan voor vrijwel iedere setting in uw intocht. Wij kunnen zorgdragen voor Kerstman en Kerst elfen om bijvoorbeeld de fotosessie in goede banen te lijden. Ook een arreslee met koetsier is mogelijk om de intocht extra glans te geven.

U kunt een Kerstman huren voor heel Nederland en België in de weekenden na 6 december t/m 31 januari en uiteraard op 1e en 2e Kerstdag. In overleg met u maken wij een programma op maat om de intocht van de Kerstman tot een succes te maken.

Kerstman bezoek boeken


Kerstman huren mogelijkheden

Kerstman intocht -- Vanaf € 650,-

Kerstman huren voor intocht De Kerstman en zijn Kerstelf bezoeken graag uw intocht. De kerstman neemt plaats op zijn troon en de fotograaf maakt van ieder kind een foto. Deze kunnen nadien worden opgehaald of worden bekeken op de website .

Santafun kan ook zorgdragen voor een levensgroot echt Kerstdecor (niet inclusief) die absoluut een publiekstrekker zal zijn en prachtig voor de foto's. Meer informatie beschikbaar.

Totale Tijdsduur: in overleg.
Prijs is excl. eventuele reiskosten en excl. 6% btw.

KERSTMAN INHUREN  CONTACT OPNEMEN

Intocht en op de foto met de Kerstman -- Vanaf € 850,-

Kerstman huren voor intocht De Kerstman en zijn Kerstelf bezoeken graag uw intocht. De kerstman neemt na zijn aankomst en rondgang plaats op zijn troon en de fotograaf maakt van ieder kind een foto. Deze kunnen nadien worden opgehaald of worden bekeken op de website .

Santafun kan ook zorgdragen voor een levensgroot echt Kerstdecor (niet inclusief) die absoluut een publiekstrekker zal zijn en prachtig voor de foto's. Meer informatie beschikbaar op aanvraag.

Totale Tijdsduur: nader overeen te komen.
Prijs is excl. eventuele reiskosten en excl. 6% btw.

Fotograaf op aanvraag en op basis van beschikbaarheid.

KERSTMAN INHUREN  CONTACT OPNEMEN

Kerstman huren voor overige bezoeken

Kerstman huren voor overige bezoekenWij kunnen ons voorstellen dat u al iets in gedachten heeft of dat u voor een andere gelegenheid of programma een Kerstman wilt huren. Geen enkel probleem!

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

CONTACT OPNEMEN