Kerstman huren

Kerstman huren voor uw meubelboulevard

Santafun uit den Bosch verzorgt bezoeken van de Kerstman en zijn Kerstelf aan uw meubelboulevard voor bijvoorbeeld het uitdelen van kleine kerstgeschenken of voor een heuse fotosessie.

Het huren van dé Kerstman kan voor vrijwel iedere setting in uw meubelboulevard wij kunnen zorgdragen voor Kerstman en Kerst elfen om bijvoorbeeld de fotosessie in goede banen te lijden.

U kunt een Kerstman huren voor heel Nederland en België in de weekenden na 6 december t/m 31 januari en uiteraard op 1e en 2e Kerstdag. In overleg met u maken wij een programma op maat om het bezoek van de Kerstman aan uw meubelboulevard tot een succes te maken.

Kerstman bezoek boeken


Kerstman huren mogelijkheden

Op de foto met de Kerstman -- Vanaf € 550,-

Kerstman huren voor meubelboulevard De Kerstman en zijn Kerstelf bezoeken graag uw meubelboulevard. De kerstman neemt plaats op zijn troon en de fotograaf maakt van ieder kind een foto. Deze kunnen nadien worden opgehaald of worden bekeken op een website. (Fotoservice niet inclusief).

Santafun kan ook zorgdragen voor een levensgroot echt Kerstdecor (niet inclusief) die absoluut een publiekstrekker zal zijn en prachtig voor de foto's. Meer informatie beschikbaar.

Totale Tijdsduur: nader overeen te komen.
Prijs is excl. eventuele reiskosten en excl. 6% btw.

Fotograaf op aanvraag en op basis van beschikbaarheid.

KERSTMAN INHUREN  CONTACT OPNEMEN

Kerstman uitdeel actie -- Vanaf € 550,-

Kerstman huren voor meubelboulevardDe kerstman kunt u ook inhuren om de bezoekers van uw meubelboulevard te verrassen met een kleine kerstattentie. Hij deelt deze uit aan het winkelende publiek.

Totale Tijdsduur: nader overeen te komen.
Prijs is excl. eventuele reiskosten en excl. 6% btw.

KERSTMAN INHUREN  CONTACT OPNEMEN

Kerstman huren voor overige bezoeken

Kerstman huren voor overige bezoekenWij kunnen ons voorstellen dat u al iets in gedachten heeft of dat u voor een andere gelegenheid of programma een Kerstman wilt huren. Geen enkel probleem!

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

CONTACT OPNEMEN